MEGA 360 Imaging transducer - MEGA 360 Imaging Universal

Lagerstatus:
Loading
SKU:#
BL406368
Print Print
kr 28 425,00

Humminbird MEGA 360 Imaging giver for universal montering eller på Minn Kotas frontmonterte elmotor Ultrex . Tre ulike varianter, en for universal montering med tillhørende feste fra Geiger-Tec, en for universal montering utan feste og en for direktemontering på Ultrex.

Giveren tilkobles til kompatible enheter via giverkontakt (adapter for HELIX inngår) og kan siden deles i nettverk med kompatible SOLIX, HELIX G2N og G3N-enheter. Giveren har 360° dekning av bunnen og i tillegg en 180° MSI-funksjon. Les mer om MEGA 360 Imaging.

Ved tilkobling av ekstern kurssensor (AS GRP HS GPS) kan veipunkt legges ut direkte på skjermen for enkelt å kunne markere ut interesseområder. Ved de tilfellene hvor en i-Pilot Link motor med tilhørende kurssensor er tilkoblet til nettverket kan denne brukes i steden for en ekstern.

For å kunne benytte Down Imaging og 2D giver samtidig, finnes unike splittkabler som tilbehør.

Kompatibel HELIX G3N modeller med MEGA Side Imaging+ eller MEGA Down Imaging+ og alle SOLIX G2 models (IKKE kompatibel med HELIX 7 uansett modell). HELIX G3N/G2N og SOLIX-enheter kan hvis tilkoblet til samme nettverk ta del av MEGA 360 visningen.


Følgende inngår:

MEGA 360 Giver

Monteringfeste for enten Ultrex eller Universal Geiger-Tec

Strømkabel (3 meter)

Giverkabel for SOLIX G2 (3 meter)

Giverkabel for HELIX G3N (3 meter)


Lengde giverrør:

MEGA 360 50″ NO MOUNT: 50 tommer / 127 cm

MEGA 360 imaging Universal: 50 tommer / 127 cm

MEGA 360 Imaging Ultrex:  33,5 tommer / 85 cm


Privat normalpakker til postkontor koster 99,-
Bedriftspakker med utlevering koster 199,-


Pakker sendes med GLS/Bring. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakker til privatpersoner leveres til nærmeste Postkontor/Post i butikk.
 

Retur

Privatkunder har 14 dagers returrett. Elektronisk meddelelse om benyttelse av angrerett skal være oss i hende innenfor 14 dager etter at du mottar dine varer. Herfra har man 14 dager til å sende/innlevere pakken til oss.

Returretten gjelder ikke spesialproduserte varer og varer produsert etter kundens ønsker/krav/spesifikasjoner.

Ovenstående returregler gjelder for privatpersoner. Det gis ikke returrett ved firmakjøp.