Cannon, Magnum 10 TS djuprigg

Lagerstatus:
Loading
SKU:#
BL406327
Print Print
kr 21 955,00
Mer informasjon
Merke:Cannon

Cannon Magnum 10 TS er en elektrisk dypvannsrigg med tresifret dybdeteller. Hastigheten på dypriggen er veldig høy, 75 m/min som er det raskeste på markedet. Dypriggen har automatisk stopp når loddet når vannnflaten. Loddvekt på opp til 9 kg kan benyttes. Cannon Positive Ion Control gir mulighet til å skape attraktive elektriske felt rundt båten som tiltrekker seg fisk. Dypriggen varsler for lav batterispenning. MAGNUM 10 TS har en kraftig teleskopisk bom justerbar fra 61 cm til 134 cm. MAGNUM 10 TS er hvitlakkert og har et rustfritt wirehjul med en rustfri bom, og er tilpasset både salt og ferskvannsfiske.

Den er ved levering utrustet med en kamuflert 120 meter rustfri stål-wire, wire-hjulet er enkelt å bytte ved behov. MAGNUM 10 TS leveres med et svingbart lavprofil feste.

WIRE LENGDE
Rustfri 76 m wire (250 ft)BOM
Rustfri teleskopisk 61-134 cm
STANGHOLDER
En stykkMAKS LODDVEKT
9 kg (20 lb)

Privat normalpakker til postkontor koster 99,-
Bedriftspakker med utlevering koster 199,-


Pakker sendes med GLS/Bring. Alle pakker sendes som forsikret gods og med Track & Trace. Pakker til privatpersoner leveres til nærmeste Postkontor/Post i butikk.
 

Retur

Privatkunder har 14 dagers returrett. Elektronisk meddelelse om benyttelse av angrerett skal være oss i hende innenfor 14 dager etter at du mottar dine varer. Herfra har man 14 dager til å sende/innlevere pakken til oss.

Returretten gjelder ikke spesialproduserte varer og varer produsert etter kundens ønsker/krav/spesifikasjoner.

Ovenstående returregler gjelder for privatpersoner. Det gis ikke returrett ved firmakjøp.